Noah Guthrie

Geplaatst op donderdag 18 februari 2021 @ 14:47 , 55 keer bekeken

Noah Guthrie, werd geboren in een klein plaatje in South Carolina. Het muziek maken zat er al jong in toen hij op zijn 14de een gitaar kreeg. HIerna leerde hij ook de baass en trompet bespelen en schreef zijn eigen liedjes. .
Omdat hij graag wilde optreden begon hij filmpjes van zijn covers op You tube te zetten. Zo kreeg hij optredens in shows als Today Show, Jay Leno's Tonight Show, Dancing with the Stars en andere programma's.Zo kwam het dat hij toen hij 18 was in meer dan 200 shows had opgetreden.  In 2014 5 jaar na Glee kwam zijn debuut single Call me home uit waarna een album volgde.

GLee en erna
IN 2009 toen serie 6 werd uitgezonden had hij een rol gewonnen in de serie door een deelname aan een spin off van Glee. Er waren er meer al die zo en rol kregen en hij kreeg die van ROderick Meeks, een jongen die constant van school veranderd omdat hij steeds gepest wordt om zijn gewicht en ze zijn talenten niet zien. 
Toen Glee ophield ging Noah weer verder met zijn band en eigen muziek in het americana en country genre. Ook heeft hij een band Good Trouble.Inmiddels heeft hij er al 5 tours opzitten en dat bracht hem in 2018 ook zelfs nog in Nederland waar hij optrad in de muziektempel van Groningen Vera.
Prive is er verder eigenlijk niets bekend


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: