Naya Rivera i.m

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020 @ 15:39 , 61 keer bekeken

Naya Marie Rivera werd geboren op 12 januari 1987 en groeide op in in het stadje Valencia, Califonië. 
Ze groeide op met een een jonger broertje en zusje. Toen ze 8 maanden oud was begon ze haar moeder, die fotomodel was, achterna te gaan.  DIt was in een commercial van Kmart. Acteren kwam er bij toen ze 4 was in Royal family. Tussen haar 5 en 15de had ze vele kleine rollen in oa The Fresh prince of bel-air, Baywatch, CSI Miami en Smart guy. Tussendoor had ze andere baantjes oa als Nanny en gastvrouw in een winkel. Ondertussen probeerde ze of zingen iets was en deed auditie bij American Idol. Helaas kwam ze de eerste ronde niet door. 

Glee
De grote doorbraak kwam met Glee. Ze speelt de keiharde Santana Lopez. Het was voor haar de kans om te laten zien dat ze ook kon dansen en zingen. Voor de auditie diepte ze haar eigen ervaringen als leerling op. In eerste instantie zou de rol een terug kerende gastrol zijn maar er werd al snel besloten dat ze een vast lid van de cast zou worden. 
In mei 2011 mocht ze een solo album maken. Ook speelde ze in de videoclip van Big Sean. Helaas kreeg het platencontract geen vervolg omdat de single niet verkocht.Gelukkig kon ze wel door met acteren en volgden voornamelijk rollen in films en series die in Europa niet te zien zijn. 

Prive
Haar prive leven heeft veel weg van die van Santana. IN 2013 kreeg ze relatie met de bekende rapper Big Sean. Deze duurde slechts een jaar. HIerna kwam Ryan Dorsey in haar leven. Ze trouwden in juli 2014 in Mexico. Op 24 februari 2015 maakte ze bekend zwanger te zijn van hun eerste kindje hun zoon werd geboren in september van dat jaar. Na twee jaar gingen de twee scheiden. De reden was niet bekend maar in november van dat jaar werd ze gearresteerd  en voor geleid voor huiselijk geweld tegen haar ex-man. Met een boete werd ze vrij gekocht. HIerna moesten ze van de rechter proberen om de voogdij van hun kind goed te regelen. Dit lukte en haar veroordeling werd te niet gedaan. 
Ook zet ze zich in voor diverse goede doelen als stand up to cancer, the Trevor project, the elphant project en Sunshine Foundation. 
Op 8 juli 2020 werd de actrice vermist. Ze was op een stuwmeer gaan varen met een boot met haar toen 4 jarige zoon. Het kind werd alleen slapend aangetroffen in de boot, wanneer de hulpdiensten een zoekactie op touw zetten. Politie verhoorde haar zoon die verklaarde dat hij zijn moeder onder wat had zien verdwijnen. en dus werd er voornamelijk op het water gezocht. Fans hielden ondertussen haar naan levend en druk op de hulpdiensten via socailmedia. Collega Heather Morris wilde zelf ook een reddingsoperatie opzetten. Het mocht allemaal niet baten.... Op 13 juli 2020 werd zij gevonden door poitieboten in het meer. Ze bleek verdronken de overlijdensdatum is gesteld op 8 juli 2020.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: