Sue Sylvester

Geplaatst op zaterdag 22 februari 2020 @ 15:35 , 17 keer bekeken

Sue Sylvester
bijnaam; Coach
Gezin ; Moeder en vader (Nazi hunters), Zusje, dochter Robin
Vak; Hoofd cheerleading-team, hoofd vd school 
Bijzonder; Sue loopt altijd, ook privé in een trainingspak

Sue kan heel lief zijn maar als je iets doet wat haar tegen staat hoe klein ook dan is ze je vijand. Overdag maakt ze de leerlingen het leven zuur en na school gaat ze vaak naar zus toe die het downsyndroom heeft. Deze woont in een instelling en dan zorgt ze voor haar. Hun ouders waren beroemde nazijagers en er nooit voor hun kinderen waardoor ze waarschijnlijk ook een harde kant heeft overgehouden.
Sue doet nogal aparte dingen zo trouwt ze met haar zelf, lijft Becky in bij de cheerleaders, en krijgt alleen een dochter Robin die ze alleen opvoedt. Vaak wil ze de Glee club opheffen of Will dwars zitten en aan de andere kant ze helpt toch ook weer moeilijke gevallen als Finn, die op een of andere manier altijd haar respect heeft gehad, op de rit. In serie 3 voegt ze alle clubs samen zodat Glee kan winnen omdat de cheerleaders niet geld krijgen dat jaar. 
Met Will heeft Sue een haat-liefde verhouding lijkt het maar het blijkt vaak een diepe vriendschap waarbij de 2 elkaar de waarheid gewoon recht kunnen vertellen zoals het is. Sue is ook dolblij als Emma en Will gaan trouwen, en als hun zoon geboren wordt.
In serie 6 helpt ze Kurt en Blaine weer samen en zorgt ze er voor dat de twee trouwen. Ook slaagt ze er in de oma van Santana naar de bruiloft van haar kleindochter te laten gaan.
IN de vooruitblik zien we dat ze het auditorium omdoopt tot het finnhudson auditorium als afgevaardige van de staat Ohio. En dat ze samen met een aantal leerlingen bij Will en Emma kijkt naar de uitreiking van de tony's waar rachel een wint


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: