Will Shuester

Geplaatst op zaterdag 22 februari 2020 @ 15:33 , 37 keer bekeken

Will Shuester
Bijnaam mr Shue
Vak; Spaans en leidt de Glee club
instrument; gitaar en ukelille 
Liefdes; Emma Pilsbury, APril Rhodes, Holly Holliday, Terri Schuester

Mr Schue richt de gleeclub weer op. Reden? Hij ziet dat Kurt gepest wordt en ook andere leerlingen een slushy in t gezicht krijgen en herinnert zich hoe zijn oude lerares hem de veiligheid bood bij Glee. Hij krijgt echter eerst maar 5 mensen bij elkaar maar zet toch door. Met Finn komen er nog een aantal jongens van de sport-teams bij en krijgt hij (maar hij weet niet dat Sue er achter zit om te spioneren) er maar zo 3 cheerleaders bij. Met dit groepje begint New Directions vorm te krijgen. 
Ondertussen verloopt het thuis niet helemaal zoals hij wil. Zijn vrouw Terri wil dolgraag een kind en is opeens zwanger. Ze denkt dat ze zo Will kan bezitten voor altijd.  Will ziet niet meer hoe hij dat moet betalen en neemt allerlei baantjes erbij aan omdat zijn vrouw steeds onrederlijker wordt in haar wensen. En dan wordt hij nog verliefd op Emma ook. HIj kan er niets mee terwijl het voelt als een ware liefde.. Dan komt hij er achter dat Terri hem bedriegd en de zwangersschap faket.  Hij huilt uit in de armen van inmiddels vrijgezelle Emma. Maar zij wil wat wat tijd om haar verloving met Ken te verwerken. Intussen bedenkt WIll het plan om April Rhodes een mede oud koor lid weer de schoolbanken in tekrijgen wat neit meevalt want ze blijkt behoorlijk verslaafd aan alcohol. Hij beland uiteindelijk met haar in bed maar het blijft een spel van afstoten en aantrekken. April gaat nadat ze is geschorst omdat ze dronken bij de sectionals op het toneel stond richting theaters om optetreden en Holly Holliday verschijnt. Deze invalster blijkt prima te kunnen zingen en dansen en de twee leiden een tijdje samen de Glee club en s'avond het bed.Emma is inmiddels weer terug en ziet dit met lede ogen aan en vlucht in de armen van de tandarts Carl. Emma trouwt met Carl en gaat weer scheiden en vlugt een tijdje ver weg. Maar dan komt Emma weer terug en Holly ziet dat hij nog steeds verliefd is op Emma. Holly gaat daarom weg. 
Nu kunnen Emma en WIll inderdaad rustig aan elkaar ontdekken. In serie 3 vraagt hij haar ten huwelijk, in serie 4 trouwen ze eindelijk en in serie 5 krijgen de twee een zoon die ze naar FInn vernoemen. Will gaat naar Carmel High school om daar voor Vocal Aderline te werken hij verdiend daar immers veel meer? Maar hij wordt aan alle kanten omgekocht en zit er niet op zijn plek. Als Rachel Glee weer op richt is hij wel heel vaak te vinden om McKingly waar hij uiteindelijk adviserend coach is van Glee. Ook gaat hij daar weer les geven omdat Emma m zegt at ze t niet uitmaakt of ze nu arm of rijk zijn als ze maar samen zijn. 
                 In de vooruitblik zien we dat hij samen met veel Gleeleden van alle series optreed als het finnhudsonauditorium daar is. Als det Tonys worden uitgereikt zien we dat hij samen is met veel oud leerlingen, Emma, Sue, Finn jr en een tweede baby. Rachel wint een prijs en draagt hem op aan Mr Shue


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: